Verhuur

Verjaardagen, bruiloften en bedrijfsfeesten

De perfecte locatie voor verjaardagfeesten, trouwlocatie, bedrijfsfeesten of dansfeest. En dat op het mooiste plekje van Nijmegen met het mooiste uitzicht op Nijmegen.

De Zeester is uitgerust met alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke avond te creëren, inclusief verlichting, geluidssystemen en cateringfaciliteiten (zie culinair).

Bovendien bieden we flexibele opties om aan al jouw wensen te voldoen. Wil je de ruimte decoreren met jouw persoonlijke touch? Geen probleem!

Maak je geen zorgen over het beheer van het evenement; ons professionele team staat klaar om je te helpen bij elke stap van de weg. Van de planning tot de uitvoering, we zorgen ervoor dat jouw feest vlekkeloos verloopt.

Muziek en theater

De Zeester voldoet aan de behoeften van theaterproducties en live muziekoptredens. Onze intieme setting is uitermate geschikt voor publiek tot circa 80 toeschouwers.

Het schip is volledig uitgerust met professionele geluids- en lichtsystemen.

We bieden ook flexibele opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar extra apparatuur of een specifieke opstelling nodig hebt, ons team staat klaar om jou te helpen en te adviseren over de beste oplossingen.

WhatsApp Image 2023-03-09 at 12.51.55
c870x524

Culinair

Geniet van de smaken van de regio met onze catering van lokale producten! Of je nu een groot buffet, een gezellige barbecue of een ontspannen borrelplank wilt, wij bieden een breed scala aan gerechten om aan al je wensen te voldoen. Onze vegetarische opties zijn ook niet te missen! Laat ons je volgende evenement tot een culinair succes maken en verras je gasten met de authentieke smaken van de streek. Neem vandaag nog contact met ons op om je menu samen te stellen!